Friday, July 25, 2008

Rök, umf, uahz ja hop!


19.9. räjähtääpi Tavastia! (mikäpä muukaan..)(kuva)

Just eilen sitä kehtasin hetken aikaa miettiä, että voi kun kaikenmaailman "melkein kiinnostavat" yhtyeet tulevat Suomeen keikkailemaan - juuri sitä kastia, että on todella innoissaan suomalaisen keikkakulttuurin puolesta, mutta ei tarpeeksi henkilökohtaisesti että jaksaisi maksaa itseään sisälle huonolla budjetilla. Bonde Do Role, American Music Club, Black Dice.. thanks but no thanks! Sitten on jo niitä jonne melkein voi rahatilanteen mukaan mennäkkin.. Flow'n liput odottavat vielä ostajaansa (la+su), Yhteiskiertue a'la Atreyu + As I Lay Dying + Story of the Year + Horse The Band + MUCC on varmasti aika kallis, mutta jos kukkaro kestää niin kiinnostusta riittää... ja nyt sitten tänä aamuna räjähti, ja sain kuulla, että The Wildhearts tulee käymään Suomessa syyskuussa! Ja taas voin viivata yli yhden nimen pois listalta bändeistä, jotka haluan nähdä livenä ennen kuin kuolen. Tässä on kyseessä vielä erinomaisessa kunnossa olevasta poppoosta, eikä mistään Sex Pistolsista tai.. luoja paratkoot, Led Zeppelinistä! Ajatus siitä, että pitäisi päättää mahdollisesta tsekkaamisesta ihan tosissaan saa vatsan kuralle, sen verta kamala kokemus esim. MC5:n Reunion-keikka oli Ilosaaressa aikoinaan.

.. mutta namedroppaus sikseen! Tänään nääs lähden päiväksi Umffiin sittenkin. Listallani on muutama harva nimi, jotka tiedän haluavani nähdä (M83, Huoratron, Regina), muuten koko ilta menee mututuntumalla koska niin outoja suurin osa nimistä meikäläiselle on.. toivottavasti tulee hyviä löytöjä, kivaa tulee olemaan joka tapauksessa! Supér!

PS: Reginan laulajan Iisa Pajulan kolumni Plaza.fissä on aika loistava, ja pukee sanoiksi minunkin fiilikset kaikenmaailman iPodeista. *ylpeä uskollisen 512mt Creative MuVon omistaja*

No comments: