Monday, July 21, 2008

If God moves across the water, then the girl moves in other ways

Tatuointeja miettiessäni ja edellispäivän horoskooppikeskustelujen rohkaisemana olen päättänyt, että yksi tatuoinnin mahdollisuus on japanilainen kanji nana eli 7 on yksi todella erinomainen idea iholle pistettäväksi, koska se on ollut aina onnennumeroni. Aasinsilta! Turhia selittämättä tämä on minun julistukseni tämän hetken 7 kuumimmasta naisesta! *grin*




7. Samaire Armstrong

Miksi? OC:n ihku sarjakuvatyttö ja Entouragen sihteerikkö. Lisäksi aivan järkyttävän söpö tässä musiikkivideossa.



6. Elisha Cuthbert

Miksi? Neiti oli aikoinaan 24:n damsel-in-distress, sittemmin ideaali naapurintyttö elokuvassa The Girl Next Door. Pitää jääkiekosta!



5. Kirsten Dunst

Miksi? Ihastuin tyttöön jo aikoinaan Veren Vangeissa ja Pikku Naisissa.. sen jälkeen hänestä on kasvanut oikeastaan aivan mainio näyttelijätär, ja pakkohan niitä leffoja on aina katsoa olivat sitten laatua tai ei, olennaisesta syystä..



4. Kristen Bell

Miksi? Veronica Mars, tuo kuuma modernien aikojemme high school kaunotar / salapoliisi. Hymy edesauttaa kasvuhuoneilmiötä.



3. Kiira Korpi

Miksi? Siro, säntillinen, maitotyttömäisen suomalainen luistelijasöpöläinen. Pitääkö sanoa enempää? *blush*



2. Scarlett Johansson

Miksi? Ellei Scarlett olisi tietyllä tavalla jopa liian seksikäs, olisi hän kärjessä. Kaiken lisäksi myös näyttelee hyvin vakuuttavasti. Ehdottomasti Hollywoodin naisten aatelia.



1. Hayley Williams

Miksi? No koska.. öö.. se vaan laulaa niin hyvin ja aww kun se on söpö! *blush*

"Move along now, nothing to see here.."

No comments: