Thursday, July 10, 2008

Playing electro tag radio.. business as usual.

Mikäs tässä bloggaillessa kun töissä on tappavan tylsää.. oikeasti. Samalla kun pystyy netissä olemaan täysin ajan hermolla kaikkiin uutisiin, on ehtinyt myös aika hyvin pysymään perillä musiikkitarjonnasta, mitä tämä maa tarjoaa. Alunperin suunnittelin lähteväni Belgian Hasselttiin Pukkelpoppiin festaroimaan, mutta erinäisten syiden takia päätin sittenkin reissun perua - ja sanottakoot, että pienin syy ei ole se, että jo kaksi kertaa kysymiini tärkeisiin kysymyksiin liikenneyhteyksistä ja lippuun liittyvistä asioista ei ole vastattu. En vaivaudu lähtemään noin pitkälle matkalla ilman kunnon informaatiota siitä, mitä perillä tapahtuu. Näillä näkymin voi Turussa pitää aivan yhtä hauskaa, ja tarjontaa on vähintäänkin kiitettävästi, liiaksikin..


WRYYYY! Elektro on IN!

Belgian reissun peruttua olen pähkäillyt, että olenko menossa 15.-17. elokuuta Flow Festivaleille pomppimaan, tai mahdollisesti 25.-27.7. Uuden Musiikin Festivaaleille .. käytännössä molemmat olisivat ihan mielenkiintoisia tsekattavia, mutta kummiskin aika noviisina 'urbaanin' musan fiilistelijänä on vaikea sanoa, kumman tuntemattomat nimet lopulta uppoaisivat itselleen paremmin.. toisaalta tällainen tilanne on parempi kuin se, että menet Ruisrokkiin etc. tietäen, että _tasan näitä_ kestät kuunnella livenä, kun tarjolla on kaikkea Popedasta Bodomiin. Nyt kuitenkin sitten saa kuulla, että sekasoppaan tunkeutuu mukaan jonkinsortin uusi We Love Helsinki -tapahtuma samanaikaisesti UMF:n kanssa.. ja kysymys herää, että miten voi näin pienen maan marginaalimusiikkitapahtumat mennä näin pahasti päällekkäin? Kuitenkin kyseessä on täysin samanlaisen yleisön musiikkia molemmissa, itseäni kiinnostaa ainakin WLH:ssa Rico Tubbsin ja TTC:n DJ Orgasmicin tähdittämä perjantai-ilta, aivan varmasti ne sulautuisivat UMF:iinkin, josta taasen löytyy Annien ja M83:n kaltaisia nimiä. Flow'sta taas löytyisivät The Roots, Múm ja Cut Copy.. on näitä valintoja kanssa kerrakseen. Noh, onneksi tänään varmistui, että menen varmuudella tsekkaamaans Boys Noizen keikan Helsingissä, mukana myös todella kiinnostava Huoratron! Kylläpä meitä elektron ystäviä oikein hellitään joka tapauksessa, ei voi muuta sanoa!


Ska - unserious business!

Aikatauluja katsoessa tulee vähän sellainen olo, että kyllä menevälle tekemistä löytyy liiaksikin. Aikaisemmin mainitsemani Indie-Iltamat tapahtuvat heinäkuun 30. ja 31. päivä, samalla kun 31. on myös viimeinen työpäivän poliittisen historian laitoksella.. tästä eteenpäin päivä, ja olen kuuntelemassa Boys Noizea Helsingissä, tulen sunnuntain vastaisena yönä bussilla sieltä sitten kotio että voin sunnuntai-illalla tehdä lähtöä kohti Krakovaa äitini tueksi turistoimaan Auschwitzin maisemia. Sieltä tulen takaisin torstai-illalla ja perjantaina onkin taas Turussa kirjatentti aiheena Euroopan poliittiset ideologiat 1900-luvulla.. ja sitten onkin viikonloppu aikaa stressata ja harjoitella kahden hyvän ystäväni häitä, jotka ovat sunnuntaina.. ja minä olen bestman! Huhheijaa, kiirettä pitää. Lähempänäkin tässä tapahtuu.. tänään töiden jälkeen pääsee pitkästä aikaa pelaamaan sulkapalloa kun pelikaveri palasi vaihdosta Kiinasta, ja huomenna Turun Klubilla soitteleepi The Mad Caddies, vaihteeksi headlinereina kun viimeksi Suomessa livahtivat käymässä vain NOFX:n lämppäreinä ja silloin harmillisesti missasin. Ja ulkonakin paistaa vaihteeksi aurinko.. oi kesää. :)

No comments: