Monday, July 28, 2008

Kolme palaa elektroa

On taas aika parin biisin, joita luukutan tällä hetkellä aivan 24/7! Electroa toki, onhan electro oikein ja arvollista. Ehkä tuleva Krakovan reissu katkaisee futuristisen äänimaailman viehätyksen hetkeksi, mutta muuten.. rintamalta ei mitään uutta!




Oh Fukkk Offf!

Ensin se oli Justice, sitten Danger, sitten taas Justice ja Boys Noize.. nyt se on Fukkk Offf! Siis sellainen tuottaja, jonka kosketus muuttaa kaiken kullaksi. Meno on funkahtavaa, pornahtavaa ja tyylikästä elektroa, dramaattisia venkutuksia tarjoilee tämä heppu/jantteri/?.. Maral Salmassista tiedän vain se, että tämä on joku kuuma laulajatsybgy Israelista. Ei tämän biisin äärellä muuta tarvitsekkaan tietää!

MARAL SALMASSI - FIRE GEM (FUKKK OFFF REMIX)



Madness!

Biisi on juuri sitä, miltä kuulostaakin nimensä perusteella - Ghostbusters-teemaa ja Busta Rhymesia yhdessä! Soitin joskus dj-seteissä Ghostbusters-höystettyä Rihannaa (biisi taisi olla Don't Stop The Music), mutta saanee se kyllä tulevaisuudessa väistyä tämän tieltä. Rehti ja vauhdikas meininki, taustat joita kukaan ei voi olla tunnistamatta.. toi-mii.

LUDACHRIST - GHOST BUSTA RHYMES




"Miksi sillä on lentoemon hattu..?"

Division Kent on sveitsiläinen muusikkokaksikko, joka muistaakseni teki jonkinsortin ilmavaa indietä.. en tarkemmin muista, koska paljon paremmin on muistissa yksi heidän biisinsä remiksaus.. L'heure Bleue on kyllä ilmava kappale, mutta kun originaaliin lisätään vielä hämmentävän pirteät elektrotaustat ja eteerinen tränse-fiilis (tosin ei painotettuna), on kyseessä.. helmi. Tätä biisiä on luukutettu kuukauden aikana pal-jon.

DIVISION KENT - L'HEURE BLEUE (KEENHOUSE REMIX)

1 comment:

Anonymous said...

Hello there, I discovered your [url=http://www.2013paschersaclongchamp.com]sac pas cher longchamp[/url] web site via Google while searching for a similar topic, sac a main longchamp pas cher [url=http://www.2013paschersaclongchamp.com]sac longchamp pas cher prix[/url] , your website came up, it appears to be like good. I have bookmarked it in my google bookmarks.