Monday, May 4, 2009

Kivoja videoita ja NHL-höpinöitä

Olen seurannut jääkiekkoa taas paljon, hui kauhea! Samalla olen kuitenkin myös löytänyt pari harvinaisen jännää juttua internetistä! Varsinkin tämä video on jotenkin niin huumaava, että sitä on vain pakko katsoa uudestaan ja uudestaan. Parasta viihdettä suorittamiskrapulassa. Sellainen olo ainakin minulla on juuri nyt. Haluan vain kuunnella uutta musiikkia, hillua auringossa ja rauhassa keskittyä uusiin haasteisiin, pienemmällä vaihteella kuin ennen.

Oil in Water from Shawn Knol on Vimeo.



.. ja vaikka tämä onkin myös jääkiekko-aiheinen posti, en aio keskittyä MM-kisoihin sen enempää. Alusta asti tiesin, että tämän vuoden joukkue on tasan sen yhden tai kahden ketjun joukkue, ja miehillä a'la Kerman/Hytönen/Vahalahti mitään vain ei saada aikaiseksi. Jos Suomi tekisi ihmeistä suurimman ja voittaisi kultaa, ei minulla olisi loppupeleissä juuri mitään voiton suhteen pelissä, mitänyt tietenkin hyppäisin bandwagoniin finaalipelin aikana. Homman epätodennäköisyyden takia ei ole myöskään pelkoa, että oikeasti manaisin tässä yhtään mitään, let's be realistic. En koputtele puuta tässä vaiheessa, vaikka eilisen Kanada-matsin aikaan sitä teinkin.

Valitettavasti pudotuspelit NHL:ssä alkavat viedä verojansa Canucksien riveistä. St. Louis -sarja mentiin tyylikkäästi ja puhtaasti 4-0 voittojen tiellä, mutta Chicago on paljon pahempi tapaus. Tilanne on nyt vieraspeleihin siirryttäessä 1-1, kun viime pelissä Luongo päästi 6 maalia ja jobinpostia saatiin loukkaantumissaralla - joukkueen paras puolustaja Salo joutuu taas lepuuttamaan nivusiaan, Ryan Johnson päätyy sormensa takia röntgeniin joten jatkoi hän tai ei, ei se taaskaan ole kunnossa. Sundin on myös hatarassa hapessa jo edellisen sarjan tavoin, Demitrastakin on jotain huhuja. Ei ole hyvä tämä! Tänään näen toivon mukaan ensimmäisen kokonaisen pelin vähään aikaan. Go Nucks go!

No comments: