Sunday, August 23, 2009

Am I suave?


.. wow.

Aloitan huomenna uutena opiskelijana poliittisen historian pääaineessa. Kovin on jännää, vaikkakin onkin näin vanhana yliopistopatuna vähän outo olo. No mikäs parempaa, tämän jännyyden sekoittamana tein teille myös Way Out West -reportaasin osaa kaksi ja olin juuri sitä julkaisemassa, kun huomasin, että Beirutin kuvat jäi väärään muistikorttiin! Äh! No, lisäilen sitten reportaasia heti kun saan sen/ne käsiini, promise!

Sen sijaan. Pari tärppiä:

1. Spinner.com - mainio uusien albumien koekuuntelusivusto. Näitä on monia muitakin, mutta juuri nyt Spinner löytää jännät uudet asiat, jotka ovat tuttuja vanhoista asioita. Näiksi laskettakoot Amanda Blankin uusi albumi (feattasi Yuksekin hitissä) sekä uusi The Lovely Feathers, jonka edellinen albumi oli aika heikko kokonaisuus, mutta joka sisälsi yhden eniten puhkikuluttamistani biiseistä 'In The Valley. Mm! Suosittelen myös Simian Mobiel Discon uusinta, vaikka kuuntelinkin sen jo tätä ennenkin Spotifystä.. jos nyt joku sattumoisin ei vielä käytä sitä.

2. Speaking of Spotify! - jengi puhuu, ja puskaradio leviää, ja The Swedish Wire raportoi siitä, kuinka Spotify onkin yhtäkkiä suurempi menestys musiikkiteollisuudelle kuin iTunes. Siis jopa sille ilkeälle, isolle, mekanisoituneelle ja öykkärimäiselle teollisuudelle. Ollaan sitä jo aikoihin elätty - mutta huono puoli uutisessa on ehkä se, että iTunes-Spotify-yhteistyö saattaa olla entistäkin enemmän uhattuna tämän takia. Kuka nyt pahinta vihollistaan auttaisi laajentumaan? Vaikka toisaalta, ehkä Spotify onkin jo niin iso, että heidän tarjouksiaan ei voi olla hyväksymättä? Interesting.

3. Am I Mad? - Mad Men on todennäköisesti seuraava sarja johon paneudun, kunhan kaikilta kiireiltäni kerkiän? Kiireitä kuitenkin, koska olen tainnut tämän ennenkin mainita, ellen pariin otteeseen? Vierotusoireita tulevaan mahdolliseen addiktioon tarjoilee Mad Men Yourself -ohjelma, jonka avulla voit kivasti luoda itsestäsi Mad Men -version, ja samalla toki tiedostaa mainoksista, että uutta kautta pukkaa. Bongasin tällaisen jo kerran kaverin FB:stäkin, mutta lopullisesta löydöstä kiitän Pupulandiaa, thx!


.. very suave indeed!

Kuvat #1 #2

3 comments:

Emma said...

Hitto noista Mad Men -kuvista tulee niin näköisiä!

Tatu Virta said...

Joo, suorastaan hämmentävää. :D

Emma said...

Jepu! Munhan on tää, jonka Jennillekin jo postasin:

http://i32.tinypic.com/2crq792.jpg

:D