Monday, September 29, 2008

Always look on the bright side of life.

Maailmassa tapahtuu nykyään vaikka mitä - kaikenmaailman ammuskelua, pommituksia Pakistanissa, roskapankki-suunnitelman kaatumisia Jenkeissä joka voi hyvinkin laittaa maailmantalouden nykyisessä kriisissä vielä pahempaan kliimaksiin.. uusimpana tietona iski suomalaisten tyhmyys liittyen politiikkaan. Minä luulin olleeni noin 3 vuotta sitten täysin tietämätön puoluepolitiikasta.. mutta c'mon! Tiesin kyllä kuka oli hallituspuolue. *pyörittelee päätään*


Get Smart (2008, Dir. Peter Segal)

Tämän takia on pakko keventää mieltä pehmeimmillä asioissa! Katsoin elokuvan Get Smart itse täysin sillä periaatteella, ja se osoittautui hyväksi. Juoni ei ole kummoinenkaan, ja huumori on niin kuivaa että ihmettää miten elokuva saattoi olla menestys. Silti elokuvassa on myös iso budjetti takana ja Steve Carell kantavana voimana. Kivasti katsetta piti valppaana myös Anne Hathaway, joka oli miehen rinnalla äärimmäisen kaunis, ja myös hauska! The Rock ei myöskään ollut pekkaa pahempi.. juoni oli tosin silti höttöä, niinkuin koko elokuvakin. Mutta hyvää höttöä. Juuri sellaista, jota pitää välillä olla, että osaa nauttia useammin niistä hyvistä ja vaikeista elokuvista.

Toinen huumorin aihe tuli vastaan tänä aamuna NHL:n ja Canucksien harjoitusleirimaailmasta.. Kyle Wellwood, tuo fanien ilkkuma 'pullapoika' joka jätettiin heitteille Torontossa, alkaa näyttämään todellisia värejään. Miehestä tulee mieleen jonkinsortin tosimaailman Adam Sandler - mies on varmaankin tähän asti selvinnyt kiekkomaailmassa jäätävinek kynäystaitojensa takia, mutta nyt ensi kertaa hänelle kerrotaan, miten kaikki muut selviävät kaukalossa. Positiivista, mutta silti myös äärettömän hauskaa! Toivottavasti GM Gillis pitää tiukkaa kuria yllä edelleen ja joukkueen supermies-tekijä Roger Takahashi pitää miehen erossa suklaapatukoista, niin sitten onkin kiva katsoa millainen tekijä miehestä kuoriutuu..

"They are making sure I get the meals that I need so I can just come to the rink and play hockey," Wellwood said. "There's a lot of vegetables. Apparently, I can't eat a lot of things that normal guys get to eat.

I have eliminated everything but lean meat and vegetables. If you want to lose weight pretty quickly, just eat vegetables and lean meat. They are doing a good job of making it tasty here."

// Canada.com

No comments: