Sunday, March 15, 2009

you can't please everyone, you can't smile all the time


Esseitä, dediksiä, tenttejä, pääsykokeita, päätöksiä, spellcheckejä, lähdeviittauksia, pyh! Koska haluan kirjoittaa blogia mutta en perustella yhtään mitään, on aika vaihteeksi tehdä jotain ihan muuta. Nimittäin tuoda esiin musiikkia, josta en ole viime aikana pitänyt, syystä tai toisesta. Välillä on kiva näin käänteispsykologisestikin tuoda esiin uusia artisteja - kuunnelkaa/älkää kuunnelko näitä!

* La Roux on naisartisti, joka tuntuu olevan kaikkien blogien huulilla juuri nyt - tähän voisi heittää linkin jokaisesta lukemasta blogistani, mutta en jaksa. Onhan hällä ihan pari hyvää biisiä, mutta miettien mitä kaikkea muuta aikoinaan on hehkutettu sinä "IT"-juttuna, niin ei oo kyllä La Rouxilla ihan samaan kaartiin vielä asiaa. Liikaa remiksejä biiseistä, jotka toimii just ja just originaaleina. Katotaan sitten kun tulee täyspitkää, jookosta?

* Chevy Chocolate Cookies ja Bloody Beetroots. Instant skip, ellei ole satuttu remiksaamaan jotain oikein mahtavaa artistia.. sitten ärsyyntyneenä tsekkaan että onko taas tullut uusi syy vihata näitä. Juuri sellaista elektroa, josta en löydä mitään hyvää. Veikkaisin että noise-fanienkin korviin aina välillä sattuu ja iskee sellainen "nyt riittää, tähän on kamalaa kakofoniaa"-fiilis. CCC ja BB on mulle se sama juttu. Mielummin noille lyhenteille Cosmic Comic Cafe ja Band of Brothers selitykseksi, next.

* Lady Gaga. YH! En olekaan ennen toivonut Christina Aguileraa tulemaan pelastamaan minua diivamaisilta klubihiteiltä. Tai ihan ketä tahansa. Jopa Katy Perryn kuluneimmat toimii paremmin. Klubimusiikki menee aina sykleissä joten välillä soi pelkkä hyvä ja välillä pelkkä huono musiikki.. nyt on aallonpohjameiningit menossa.

* Late of the Pier... äääää, viekää ne pois! Mun korvat, mur.

* Editors.. ... ... *kuorsauksen ääniä*

Ja näin onkin hyvä nukahtaa. Tosin parempaa unimusiikkia on tämä.







kuva #1

No comments: