Friday, December 18, 2009

Ring them bells! Help! Help! Ding ding ding!

Hiphei! Joulu on lähempänä taas kuin pari päivää sitten, ja tämähän on hieno asia. Lunta maassa, tenttitulokset valuneet rekisteriin ja rauha maassa.

Tätä lomaa on juhlistettu niin pikkujouluin kuin erinäisten hallitusvaihtojenkin lomassa. Mutta nyt ennenkuin palaan asettumaan Paimioon ruokapöydän ääreen (jonka tekemisessä tottakai yhä suurempi rooli mitä enemmän kulinaristista rohkeutta kertyy), on vielä yksi sivuraide.

Neljän kopla lähtee Tukholmaan katselemaan maailman parhaan stand-up koomikon showta Hovetiin. Jos George Carlinilla olisi sanottavaa vielä asiaan niin tilanne olisi ehkä toinen, mutta kun ei ole (RIP), niin voin odottaa huomenna vain parasta mitä tämä pallo tarjoaa. Eddie Izzard on ollut suurin inspiraatio puhumisen, vitsailun, hupailun ja sekoilun äärellä siitä asti kuin häneen tutustuin. Olen suorastaan innoissani!



.. ja Systembolagetista jotain kivaa tietysti kotiintuomiseksi, ehkä jotain joululahjoja muillekin. Tiedä mitä sieltäkin löytyy! Mutta näihin kuviin ja tunnelmiin - HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE!



Sufjan Stevens - Ring Them Bells (mp3)

Kuva #1

No comments: