Monday, August 18, 2008

Se siitä boikotista..

Toisin kuin ounastelin, olympiaboikottini ei sitten pitänytkään. Heti kun olen päässyt lapsuudenkotiin viettämään aikaani vapaina lomapäivinä, olen todistanut esimerkiksi ihan ensimmäisenä tekonani sen Suomen kullan naisten ammunnassa, yllättäen se onkin eniten jäänyt mieleen. Jännittäviä hetkiä ovat myös tarjonneet monet muutkin tähdet tähtihetkineen, mutta kas kummaa kun tietyt naiset ovat omasta mielestäni varastaneet show'n..




now playing: Van She - Shelly

Ehdottoman symppis oli naisten 100 metrin juoksun nuori (meikän ikäinen!) Shelly-Ann Fraser Jamaikalta. Hammasraudat ja kaikkea, pirteeniloinen haastateltava jopa kaamean Bubin journalismihelvetissä. Johdatti muuten Jamaikan kolmoisvoittoon tässä lajissaan, jättäen 3 jenkkiä peräänsä.. aika hienoa!




Armas Kaire.

Aika yllätys oli nähdä naisten kolmiloikan finaalissa kovien keskiameriikkalaisten ja venäläisten seassa nuori vaalea virolaistyttö nimeltä Kaire Leibak. Ei näytetty suorassa lähetyksellä yhtään hänen hyppyä ainakaan siten että olisin huomannut, kun ei ollut ihan kärjen vauhdissa.. sääli! Silti olen toki fani.




Vaulting poles..

Sokerina pohjana tämän päivän yleisurheilukuningatar Jelena Isinbajeva! Ihan uskomatonta ylivaltaa seiväshypyssä, naispuolinen Sergei Bubka.. mutta ulkonäköä kyllä aika reippaasti sievemmin kuin tällä vertauskuvallaan. Oi Yelena, minua kutsuu Venäjä.. *krhm*

No comments: