Friday, May 16, 2008

Hapuilua ja jääkiekkoa

Kuume iski parhaimpaan mahdolliseen aikaan eli eilen illalla juuri blitzkrieg-tenttaamisen aikana. Sammahdin heti alkuunsa ja tänään ajettiin töistäkin pois kun naama kuulemma vaikutti kuolleelta. Lieneeköhän tämä sitten luontoäidin tapa kertoa, että otappa mies taukoa hetken? Toivottavasti ei, koska maanantaina vielä pitäisi uusia yhtä tenttiä paremmaksi ja kirjoittaa yksi essee jotta kilahtaisi edes ne 8 opintopistettä tilille. Onneksi Kela on mulle aina ollut kuin liberaali faija - kattelee varmaan syrjäsilmällä mun toilailuja mutta ei sen kummemmin niihin puutu.


Lähipäivinä on tullut oltua rikollisen paljon netissä - ihan vain kiitos töiden. Yllättävästi EU-blogien indeksointi on ihan kiinnostavaa puuhaa mutta kovin typerryttävää kun lukee tarinoita tekopyhyydestä ja korruptiosta tuntitolkulla. Oman suhteellisen pienen suomalaisen rivikansalaisen aseman ymmärtäminen on uuvuttavaa välillä. Onneksi tuota ei tarvitse välttämättä joka päivä katsella, muuten sitä kyynistyisi entisestään. Onneksi piristäviäkin asioita on tullut vastaan, jännästi:


* Esimerkiksi Leppäsen kiekkoblogi ja Onside with Jouni ovat jälleen viihdyttäneet, jälkimmäinen ihan vain sen uskomattoman mielenkiintoisen ulosannin takia ja toinenkin osaksi sen takia - toisaalta blogrollin kautta löytyvät muut MM-reportaasit kertovat tämän lisäksi todella mielenkiintoista tarinaa suomalaisten journalistien arjesta kisojen keskellä. Hoki lätkä jee!


* Erään sotilaan kohtuupitkä sota tulee aina välillä esille netissä tai satunnaisessa keskustelussa kavereiden kanssa. Ei lopeta hämmästyttämästä. Iloista tietää että mies pääsi lopulta rauhan aikaan vaikka joutuikin lopulta antautumaan.


* Disco Ensemblen keikka oli kuin olikin aivan mahtava. Settilistalta löytyi ainakin Viper Ethicsiltä Dynamite Days, First Aid Kitiltä roimasti (So Long Sisters, Drop Dead Casanova, First Aid Kit, This Is My Head Exploding, Black Euro) ja Magic Recoveriesilta toki lähes kokonaisuudessaan. Varsinkin Beacon ja sitä edeltänyt Jussin kitarakikkailu olivat kovasti mieleen - ainoa haikeuden aihe oli ehkä se että varsin toimiva Stun Gun saattaa hyvinkin olla ottamassa In Neonin paikan keikan pakollisena viimeisenä riehumisbiisinä? Toivottavasti kesällä kuitenkin vanhaa ralliakin vielä soittaisivat. Myös Poltergeistiä odottelen uusista biiseistä edelleen livenä. Kaksi kertaa ainakin tulee vielä miehet nähtyä (Ruis/Provinssirokit) joten vaikka onnistuisikin..


* Tuli myös vastaan herätyskello, josta Mr. Bean'kin olisi ylpeä. Muistan lapsena ollessani täysin surkea heräämään yhtään mihinkään herätykseen kuinka haluaisin Beanimäisesti herätä aina kylmään vesisuihkuun sängyn reunalla mutta koska siitä varmasti olisi haittaa näin flunssaisena enemmän kuin hyötyä, ehkä tällainen ratkaisu olisi parempi. Ehkä tuota voisi sitten modatakin vielä, esimerkiksi tuhannen palan palapeliksi?


Photobucket

No comments: