Sunday, April 5, 2009

You Make My Heart Skip a Beat.

Huhhuh. Kiireen määrä lähiaikoina on ollut aikamoista. Voin kiteyttää tämän kaiken näin:

Keskiviikkona
olin tosiaan tarjoilijana kolmen järjestön yhteissitseillä, ja paikallahan oli lopulta tasan 2 tyyppiä hoitamassa n. 40 hengen kattailun, keittiössä jossa oli rikki vieläpä, ja lopulta sain DJ:illä myös juhlissa kahteen asti (kunnes nuukahdin) ja DJ-kopista puuttui tietysti oma soitin, joten sain tempaista tuulesta kokonaan oman setin. Jälkeenpäin oli ihana kuulla, kuinka paljon pinnistelyä arvosteltiin - olihan teemanakin Ihanat Sitsit! Jee!

Torstaina SHO järjesti kevään viimeiset HCX:t (Hard Comedy Experience) ja paikalla oli ihan parhaimmisto-väkeä, jotka vetivät parhaita settinsä osia. Pekka Jalava uppoaa aina, samoin Markku Pajarinen kun vauhtiin pääsee.. vaan Ismohan se toki veti karbonaarallaan homman kotiin parhaiten. "Jos Jeesuksen kuolemasta olisi vakioveikkaus, veikkaisin risti" - Ai saamari, mitä käyttistä.

Perjantaina oli pitkään stressaamani Venäläinen Ilta, joka päätyi menestykseksi sekin. Borsch maistui, ja alkuruokakin monille (minulle ei, mutta tämän tiesin etukäteen) ja Isäntä auttoi runsaalla kädellä työnteossa. Loppupeleissä muistikatkoja on, ja Voimalla Seitsemän Veljen saimme ainakin yhden pirttipöydän rikki, kadotimme silmälaseja, painimme ja lauloimme ja puhuimme 1600-luvun Venäjän ekspansionismista. Mehevää.

Lauantaina oli vielä viimeinen putken päivä, kun illaksi päädyin hevikeikalle narikkaan. Ei mitään palkitsevinta hommaa, mutta parasta hommassa oli se, että sitä ennen olin taistellut itseni julkis-kuntoon venäläisen illan jäljiltä. Tehopakkaus mallia litra mehua + kokista + hodari + bulgarianjugurtti + jaffakeksejä toimi.

Nyt pitää taas sinnitellä sitten kouluhommia pari viikkoa ihan loppuun asti. Kesätöitä ei juuri ole tullut etsittyä - ihan sama. Olo on silti mitä eteerisin. Ja uusi elektro on siksi hyvä tuuletus onnistuneen viikon päätteeksi.









No comments: