Wednesday, April 15, 2009

Internetin syövereistä

Internetin syövereistä löytyy aina jotain jännää.. ja koska näillä mielenkiintoisilla bongauksilla on usein vain tapana jäädä kirjanmerkkikansioon piiloon, jaan tässä muutaman erityisen kutkuttavan jutun:

I'm Not Actually A Geek -niminen blogi julkaisi taannoin jutun kaverista, joka saatuaan työn Ciscolla (valtava teknologia-konglomeraatti) twitteroi ja ilmoitti ulkomaailmalle, ettei ollut erityisen tyytyväinen saamaansa duuniin. Tämän äkkäsi firman äkäinen edustaja, hups! Vaan kuinkas tälle hauskalle jutulle kävikään, kun se ensin päätyi twitteriin, sitten Redditiin, lopulta TechCrunchin paljon seuratulle kirjoittajalle twitteriin ja sieltä koko maailman luettavaksi.. kävijäräjähdys, suurimmassa mahdollisessa mittakaavassa. Aika järisyttävää, kuinka yhden hienon blogientryn kirjoittaminen voi muuttaa kirjoittajan normipäivän täysin.
Lähde: I'm Not Actually A Geek

Nuoret, jotka kuuntelevat seksistististä musiikkia, kokeilevat herkemmin seksiä! Sinäänsä loogisesti ajateltuna aika nolla-tason uutinen, mutta kyllähän asiasta faktan lukeminen tietyllä tavalla avaa silmät. Voi näitä aikoja..
Lähde: HS

Ei niinkään uusi linkki näin viimeiseksi, mutta sitäkin mielenkiintoisempi - matkablogeja on aina ilo lukea, kun ne on tehty hyvin, ja tässäkin yksi esimerkki poppoosta, joka lähti kivan kevyellä budjetilla kiertämään Itä-Eurooppaa ja näkivät ennenkaikkea Pripyatin ja Oświęcimin - jos eivät avaa nämä nimet vielä, niin kyseessä on siis erään entisen ydinvoimalan ja erään entisen keskitysleirin kotoisat kaupungit. Lieneekö noussut keskustelunaiheeksi taas, kun uuden Madventures-kauden 2. jakso sijoittui samoille seuduille? Oli kyllä onnistunut jakso televisiota taas sekin kauttaaltaan, ja Rikun ja Tunnan englanti soljuu jopa kielenopiskelijan korviin mukiinmenevästi.
Lähde: 4130km Itä-Eurooppaa




.. mutta tämä bloggaamisesta loppuviikoksi! Nimittäin huomenna sykin kuin pieni apina keskeneräisten töitteni ääressä (essee, internet-kurssikeskustelua, päivittäinen pääsykirja-annos, Anglican lehden taitto) ennenkuin suunnistan Joensuuhun, hop! Tavoitteena on juhlistaa vuoden 2009 NMES:iä (National Meeting of English Students). Cheerio!

Kuvat #1

No comments: